Çfarë është Kortizoli?

Kortizoli shpesh quhet “hormon i stresit” për shkak të lidhjes së saj me reagimin ndaj stresit, megjithatë, kortizoli…

Më Shumë

Mrekullia fillon në European Clinic: Njihuni me shtatë bebet dhe emrat e tyre

Mrekullia fillon në ‘European Clinic Kosova’, nuk është vetëm simbolike por edhe reale.   Në vetëm dy ditë…

Më Shumë

Çka duhet të dini për vaksinën COVID-19 për fëmijë?

Dr. Valbona Stavileci, Specialiste e Pediatrisë-Nefrologjisë. Vaksinimi është një prej sukseseve më të mëdha të mjekësisë. Shumë sëmundje…

Më Shumë