Çfarë është mungesa e hekurit?

Mungesa e hekurit ndodh kur nuk ka mjaftueshëm hekur në trup. Kjo gjendje çon në ulje të parregullt…

Më Shumë

Rrëzimi i fëmijës me kokë

Nëse një fëmijë godet kokën, kjo nuk është gjithmonë një arsye për panik dhe shqetësime prindërore. Sidoqoftë, prindërit…

Më Shumë

Analiza e spermogramit me morfologji dhe fragmentim të ADN-së së spermatozoideve përmes CASA

Për herë të parë në Kosovë në European Clinic kryhet analiza e spermogramit me morfologji dhe fragmentim të…

Më Shumë

Plakja e sistemit riprodhuese tek gratë

Sistemi juaj riprodhues plaket më shpejt nga sa mund ta kuptoni. Disa gra, pas përfundimit të universitetit, ndjekja…

Më Shumë

PRP(rigjenerim)-Ovarial (rejuvenation)

Rejuvenimi I vezoreve me PRP plazma e pasur me trombocite Shumë gra përpiqen të mbeten shtatzënë në mosha…

Më Shumë

Cirroza e Mëlçisë

Me Cirrozë të Mëlçisë kuptojmë: Shkatërrim të indit dhe strukturës së enëve të gjakut të mëlcisë. Zëvendësim të…

Më Shumë

Çka është diabeti gestacional?

Çfarë e shkakton diabetin gestacional? Diabeti gestacional është një lloj diabeti që mund të zhvillohet gjatë shtatzënisë tek…

Më Shumë

A duhet të agjërojnë shtatzënat?

Nëse jeni një grua muslimane që është shtatzënë, ose po planifikoni të mbeteni shtatzënë, mund të pyesni veten…

Më Shumë

Dita Botërore e Mjekut

Njerëzimi shoqërohet nga sëmundje të ndryshme dhe sëmundje më serioze gjatë gjithë ekzistencës së saj. Prandaj, një nga…

Më Shumë

Shkaqet e mungesës së Vitaminës B12

Shumë njerëz përjetojnë simptoma të mungesës së vitaminës B12, por jo si shkak se nuk po konsumojnë ushqime…

Më Shumë