fbpx

Njoftimet

Cirroza e Mëlçisë

Me Cirrozë të Mëlçisë kuptojmë:   Shkatërrim të indit dhe strukturës së enëve të gjakut të mëlcisë. Zëvendësim...

MË SHUMË

Dita Botërore e Mjekut

Njerëzimi shoqërohet nga sëmundje të ndryshme dhe sëmundje më serioze gjatë gjithë ekzistencës së saj. Prandaj, një nga...

MË SHUMË

Aktiviteti fizik

Aktiviteti fizik është i mirë për të gjithë, pavarësisht nga mosha dhe niveli i fitnesit tuaj. Sasia e...

MË SHUMË