fbpx

Kirurgjia

Shërbimet kirurgjike të përgjithshme dhe kirurgji të fëmijëve

-Kolecystectomia laparaskopike

-Appendectomia

-Hernia inguinale, ventrale dhe postoperative

-Hydrocella

-Tumorët e zorrës së trashë

-Fisura anale

-Haemorrhoidet

-Circumcisioni ( synetia)

-Intervenimet e vogla kirurgjike, ( lipoma, atheroma, polipet, lythat)