Mrekullia fillon në European Clinic: Njihuni me shtatë bebet dhe emrat e tyre

Mrekullia fillon në ‘European Clinic Kosova’, nuk është vetëm simbolike por edhe reale.

 

Në vetëm dy ditë në këtë klinikë kanë ardhur në jetë plotë shtatë engjëj që kanë sjellë bekim dhe gëzim në familjet e tyre.

 

Klinika iu ka uruar mirëseardhjen e parë bebeve Princ, Shaip, Bioken, Helena, Luna, Juena dhe Din.

 

“Në klinikën tonë çdo ditë dhe më shumë po karakterizohemi me vendin që gëzon familjet tuaja! Mirë se erdhët në jetë! Stafi i European Clinic ju dëshiron jetë të gjatë e të shëndetshme”, thuhet në njoftimin e klinikës.

 

European Clinic është klinikë e specializuar për gjinekologji dhe obstetrikë dhe udhëhiqet nga gjinekologia e njohur Dr. Aida Kumnova. Për çdo shqetësim në lidhje me shëndetin tuaj riprodhues, infertilitet, apo sëmundje tjera, mund të vizitoheni në këtë spital.

 

 

Gjakovë, Rr. Mic Sokoli 21

www.europeanclinic-ks.com

 

☎ +383 44 216 020

☎ +383 49 216 024

Kontakti

Lokacioni

Gjakovë – Kosovë

Adresa “Mic Sokoli”

(100m afër spital rajonal 

“Isa Grezda”)

Klinika: 

+383 44 216-020 / +383 48 216-020

Laboratori: 

+383 43 90 65 85 /+383 44 90 65 85

Email: info@europeanclinic-ks.com​

Orari i punës

Monday – Sunday 24h