fbpx

European Clinic e hap vitin 2022 me sallën e re super moderne për operacione

Spitali special për obstetrikë dhe gjinekologji ‘European Clinic’ e ka nisur mbarë vitin 2022.

 

Kjo klinikë e ka prezantuar sallën e re të operacionieve e cila është një nga sallat më moderne në rajon.

 

Salla është e kompletuar me të gjitha pajisjet e teknologjisë së fundit mjekësore.

Spitali special per gjinekologji dhe obstetrike, mundësohen operime me Laprascopy, Hysteroscopy, Lindje Normale dhe Lindje me Operim.

Në këtë spital bëhet edhe trajtimi i infertilitetit nga gjinekologia e njohur Dr. Aida Kumnova.

.

KONTAKTI

ORARI I PUNËS

RRJETET SOCIALE

FOTO GALERI