Dr. Visar Shasivari

Kirurg abdominal

Dr.Visar Shasivari  – kirurg i përgjithshëm

Shkollën fillore të mesme të kryer në Gjakovë  me suksese të shkëlqyeshëm!

Në vitin 2010 fillon specializimin në Qendrën Klinike Universitare në Prishtinë në klinikën e Kirurgjisë abdominale. Përfundon  specializimin në vitin 2015.

Gjatë specializimit ka kryer një trajnim 60 ditor në “Qendrën Klinike Universitare Edirne” ku është certifikuar për intervenime të kirurgjisë abdominale për Laprascopy 

Që nga viti 2016 është kirurg abdominal në repartin e kirurgjisë pran Spitalit Rajonal “Isa Grezda” Gjakovë

Gjatë vitit  2016 ndoqi trajnimin intensive 3 javor në klinikën abdominale në Tiranë në kursin ,,Ultrasound Diagnostic center NUIS  K31515080A “  i kryer me suksese për vizita ulatrasografike abdominale. Trajnimi i udhëhequr nga prof. Maksim Cela dhe  Dr. Erton Karafili.

Pjesëmarrje në trajnime dhe workshope congress në, Amsterdam, Londër, Prishtinë