fbpx

Njoftimet

Diagnostikimi i kancerit dhe polipeve në qafën e mitrës me kolposkopi

MË SHUMË

Diabeti sëmundje kronike e shkaktuar nga nivelet e larta të glukozës në gjak

MË SHUMË

Covid-19 dhe shtatzënia

MË SHUMË

‘European Clinic’ dhe Dr. Bujar Tabaku pajisen me ultrazërin më të ri të kohës

MË SHUMË

Rezultatet e testit NIFTY, treguan se foshnja ishte mirë, por zbuluan kancerin tek nëna

MË SHUMË

Të vjella të rënda në shtatzëni apo hyperemesis gravidarum

MË SHUMË

Marrja e gjakut për analiza tek fëmijët

Fëmijët zakonisht kërkojnë më pak teste sesa të rriturit, por ka raste kur fëmijët kanë nevojë për teste...

MË SHUMË

‘European Clinic’ me dy salla të operacionit dhe dy laboratorë

MË SHUMË

Agjërimi gjatë shtatzënisë, a është i sigurt?

MË SHUMË

Testi i shtatzënisë

MË SHUMË
Shtatzania dhe covid-19

Çfarë efekte sjell tek gratë shtatzëna COVID-19

Në përgjithësi, gratë shtatzëna nuk duket të kenë më shumë gjasa të sëmuren sesa të rriturit e tjerë...

MË SHUMË

Trombofilia dhe abortet e përsëritura

Trombofilia dhe abortet e përsëritura apo abortet habituale. Enigma vazhdon ! Shumë qifte janë të stresuar nga abortet...

MË SHUMË