SHËNDETI ËSHTË CELËSI I EKULIBRIT TË JETËS  

...

Ultrasonografia


Ultrasonografia 3D/4D

Ultratingulli 4D (dimesionale) GE Voluson E6 4D / 3D live dhe Medison X 8 me ndihmën e të cilit mund të bëhet ekzaminimi me pamje origjinale gjithashtu përfshihet dhe CD. Vizitë gjinekologjike me sondë vaginale Vizitë obstetrike me sondë 4D, (fryti regjistrohet ne tri dimensione dhe nëse përfshihet edhe regjistrimi i lëvizjeve atëherë janë katër dimensione) Color dopler sonografia e enëve të gjakut gjatë shtatëzanisë Ekzaminimi i gjirit me sondë lineare