Gjinekologia Aida Kumnova tregon faktet që vaksinat nuk ndikojnë në fertilitet dhe shtatzëni

Gjinekologia Aida Kumnova ka shpjeguar në detaje se pse vaksinat nuk ndikojnë në fertilitetin e grave por as të burrave.

 

“Shoqatat e gjinekologëve dhe obstetërve amerikan, si dhe shoqata e fertilitetit, kanë dhënë shumë argumente shkencore se nuk ndikon vaksina në fertilitet. Ata kanë të dhëna për vaksinën Pfizer sepse ata kanë vaksinuar më shumë qytetarë me këtë vaksinë. Por edhe vaksinat tjera nuk ndikojnë në fertilitet”, ka deklaruar Kumnova..

Ajo ka thënë se edhe pacientet e saj të cilat janë vaksinuar me vaksina deri më tani nuk kanë pasur asnjë ndikim të keq nga vaksinat në shtatzëni.

Për më shumë ndiqeni videon në Klan Kosova.

Intervista ne Klan Kosoca

Dje isha e ftuar në emisionin "Info Magazine" në Klan Kosova, ku diskutuam për Dilemat rreth vaksinimit të Shtatzënave. Ju ftoj ta ndiqni!

Kontakti

Lokacioni

Gjakovë – Kosovë

Adresa “Mic Sokoli”

(100m afër spital rajonal 

“Isa Grezda”)

Klinika: 

+383 44 216-020 / +383 48 216-020

Laboratori: 

+383 43 90 65 85 /+383 44 90 65 85

Email: info@europeanclinic-ks.com​

Orari i punës

Monday – Sunday 24h