fbpx

‘European Clinic’ me dy salla të operacionit dhe dy laboratorë

Të bërit nënë kërkon kujdes, butësi, buzëqeshje e mbi të gjitha siguri. Spitali special për gjinekologji, obstetrikë, infertilitet dhe kirurgji, sjellë aparaturën më të sofistikuar në vend.


Laparaskopi, histeroskopi, lindje, analiza laboratorike, sukseset dhe përvojat shumë vjeçare bëjnë që t’i besojmë emrit ‘European Clinic’ e udhëhequr nga gjinekologia Dr. Aida Kumnova.

Në këtë spital ofrojnë shërbime mjekë të njohur në Kosovë për gjinekologji, obstetri, kirurgji dhe trajtim të sterilitetit.

 

Në ‘European Clinic’ janë dy salla operatore dhe të lindjes, dy laboratorë – embriologjikë dhe biokimik, prandaj mrekullia fillon këtu!

 

Për kontrolle mjekësore mund të vizitoni “European Clinic Kosova” në Gjakovë dhe të konsultoheni me gjinekologen e njohur Dr. Aida Kumnova. Për termin mund të telefononi në këta numra +383 44 216 020 – +383 44 798 678

CONTACT

WORKING HOURS

PHOTO GALLERY