fbpx

‘European Clinic’ dhe Dr. Bujar Tabaku pajisen me ultrazërin më të ri të kohës

Spitali special në Gjakovë ‘European Clinic Kosova’ po vazhdon të ndjek hapat e spitaleve më të avancuar në rajon e perëndim. 

 

Në këtë spital, Dr. Bujar Tabaku është pajisur me një ultrazë të ri, prodhim i fundit nga Volluson GE.

Dr. Bujar tabaku european Clinic

Dr. Tabaku është një nga gjinekologët më të njohur në Kosovë, i cili përveç diagnostikës, merret edhe me procedurat intervente dhe ato të trajtimit të sterilitetit.


European Clinic

CONTACT

WORKING HOURS

PHOTO GALLERY