fbpx

Welcome at European Clinic

Welcome at the European Clinic

Video Gallery

The miracle begins here.

“European Clinic” provides advanced care services in treating your health.

  • Maintain or regain health with the help of professionals
  • Establish the correct diagnosis with advanced equipment
  • Perform interventions with minimally invasive techniques that reduce the risk to your life 
Play Video

our medical staff

recent announcements

Diagnostikimi i kancerit dhe polipeve në qafën e mitrës me kolposkopi

MË SHUMË

Diabeti sëmundje kronike e shkaktuar nga nivelet e larta të glukozës në gjak

MË SHUMË

Covid-19 dhe shtatzënia

MË SHUMË

‘European Clinic’ dhe Dr. Bujar Tabaku pajisen me ultrazërin më të ri të kohës

MË SHUMË

Rezultatet e testit NIFTY, treguan se foshnja ishte mirë, por zbuluan kancerin tek nëna

MË SHUMË

Të vjella të rënda në shtatzëni apo hyperemesis gravidarum

MË SHUMË

Marrja e gjakut për analiza tek fëmijët

Fëmijët zakonisht kërkojnë më pak teste sesa të rriturit, por...

MË SHUMË

‘European Clinic’ me dy salla të operacionit dhe dy laboratorë

MË SHUMË

Agjërimi gjatë shtatzënisë, a është i sigurt?

MË SHUMË

Testi i shtatzënisë

MË SHUMË